Forumteater med 5240 Act Now

5240 Act Now er et teater som består af unge og voksne fra bydelen 5240 Vollsmose Odense NØ.

Vi har eksisteret siden 2009 og har base i Odense-bydelen Vollsmose. Vores formål er at skabe debat og dialog gennem forumteater. Gruppens motto er, at intet publikum er for fremmed, og ingen mennesker er for passive. 5240 Act Now skræddersyer scener til de emner og udfordringer, der bliver efterspurgt.

5240 Act Now får publikum op af stolen med en god portion humor, provokation og høj dramatik. Målet er at tænde nysgerrigheden og sætte tanker i gang gennem dialog. Glæd jer til en anderledes teateroplevelse, der skaber forandring i det virkelige liv. I jeres liv.

Udgangspunktet for vores forestillinger er vores egne livsfortællinger, tanker, problemer og dilemmaer, men det er jeres aktuelle udfordringer vi spiller om. Vi går i dialog og debat med publikum via forumteater metoderne.

Vi tilbyder primært at skabe forumteater forestillinger specielt til jer og jeres udfordringer – Til dialog og debat! Vi optræder på møder og konferencer i det offentlige og private erhvervsliv, på arbejdspladser, foreninger og klubber, på skoler og uddannelsesinstitutioner – Kort sagt overalt hvor mennesker mødes.

Mulighederne er mangfoldige! – Kontakt os for en snak. Vi spiller overalt – også for dig!

Vi tilbyder også at lave workshops, hvor vi arbejder med forumteatermetoderne og hvor I selv bliver involveret i skabelse af små forumspil.

Hvis du vil vide mere, så kontakt os straks for at få mere information og en snak eller skriv til os med kommentarer

Se også vores FACEBOOK side:  www.facebook.com/5240actnow/