Om aktørene

Jan Foss

Jan Foss er skuespiller, instruktør, underviser og forum- og kommunikations-træner. Han var desuden mangeårigt medlem af det, der en gang hed Teater Gadesjakket. Jan er stifter og medlem af Teater Nu (www.teaternu.dk) og af 5240 Act Now. I 5240 Act Now agere han som skuespiller og koordinator.

Alaa Abdol-Hamid

Udover at være medstifter, instruktør og manuskriptforfatter, er hun Jokeren, der styrer hele showet. Hun er uddannet Cand. negot. arabisk med en overbygning i Human Resource Management. Til dagligt er hun projektleder i indsatsen 2 Timer om Ugen hos Fonden for Socialt Ansvar. Med Alaa er man sikker på, at der er styr på sagerne. Hvem ved, måske bliver du trukket med op på scenen.

 

Zainab El-Hassan

Zainab er studerende, bestyrelsesmedlem & aktiv i indsatsen 2 Timer om Ugen og skuespiller i 5240 Act Now, hvor hun spiller moderen Sharife. 

Susanne Demuth Rasmussen

Tekst på vej

Ibrahim El-Hassan

Ibrahim studerer Statskundskab på Syddansk Universitet i Odense. I sin fritid arbejder han som sælger ved Telenor, laver aktivisme og underviser teater på Odinskolen i Vollsmose.  Han spiller storbror Ali hos 5240 Act Now.

Nasir Ali

Tekst på vej

Abdulla El-Hassan

Abdulla går på Mulernes Legatskole i Odense på STX-uddannelsen. Han spiller bror Khaled. 

Sarrah El-Hassan

Sarrah går i 6. klasse på Sct. Hans skole i Odense. Hun spiller lillesøster Jasmin i 5240 Act Now. 

For flere fotos, se også vores FACEBOOK-side: www.facebook.com/5240actnow/