FORUMTEATER med 5240 Act Now:

Socialkontrol, kulturmødet, radikalisering, integration, diskrimination, uddannelsesvalg, skole- hjem samtalen er eksempler på temaer, som vi tager under behandling med forumteater.

5240 Act Now er et teater med unge og voksne fra bydelen 5240 Vollsmose Odense NØ.

Gruppen har eksisteret siden 2009 og har base i Odense-bydelen Vollsmose. Gruppen skaber debat og dialog på alt fra folkeskoler til erhvervskonferencer. Gruppens motto er, at intet publikum er for fremmed, og ingen mennesker er for passive. 5240 Act Now skræddersyer scener til de emner og udfordringer, der bliver efterspurgt.

5240 Act Now får publikum op af stolen med en god portion humor, provokation og høj dramatik. Målet er at tænde nysgerrigheden og sætte tanker i gang gennem dialog. Glæd jer til en anderledes teateroplevelse, der skaber forandring i det virkelige liv. I jeres liv.

Udgangspunktet for vores forestillinger er vores egne livsfortællinger, tanker, problemer og dilemmaer, men det er jeres aktuelle udfordringer vi spiller om. Vi går i dialog og debat med publikum via forumteater metoderne om integration, kulturmødet, om det at være ung – ja om det at være menneske i dagens Danmark som globalt.

Vi tilbyder primært at skabe forumteater forestillinger specielt til jer og jeres udfordringer – Til dialog og debat! Vi optræder på møder og konferencer i det offentlige og private erhvervsliv, på arbejdspladser, foreninger og klubber, på skoler og uddannelsesinstitutioner – Kort sagt overalt hvor mennesker mødes.

Vi har lavet spil om skole – hjem samtalen til forældremøder. Spil om mobning på arbejdspladser for fagforeninger. Spil om udfordringerne ved at have butik på Vollsmose Torv for butiksindehaverne. Spil om drenges udfordringer ved at gå i skole og tage en uddannelse. Spil om udsatte familier, om social kontrol, om udfordringer mellem borgere og politi, om at være plejefamilie, om diskrimination, om ……..

Mulighederne er mangfoldige! – Kontakt os for en snak. Vi spiller overalt – også for dig!

Vi tilbyder også at lave workshops, hvor vi arbejder med forumteatermetoderne og hvor I selv bliver involveret i skabelse af små forumspil.

Hvis du vil vide mere, så kontakt os straks for at få mere information og en snak eller skriv til os med kommentarer

Se også vores FACEBOOK side: www.facebook.com/5240actnow/

 5240 Act Now blev startet med støttet fra Odense By- og kulturforvaltning. Siden støttet af Helhedsplanen i Vollsmose og Region Syddanmark.