Jokeren
Inaam Abou Khadra er Jokeren, der styrer hele showet. Hun læser til daglig Statskundskab på Syddansk Universitet i Odense. Med Inaam er man sikker på, at der er styr på sagerne. Hvem ved, måske bliver du trukket med op på scenen.

 

Faderen Mustafa

 

Tarek Abdol Hamid er multi kunstner, der både synger og spiller fader i stykket. Tarek er iøvrigt bror til Safaa, Alaa og Fatema.

 

 

Moderen Imtisaal

 

Safaa Abdol Hamid spiller moderen Emtisal i stykket. Safaa studerer International erhverskommunikation og arabisk på kandidatuddannelsen på Syddansk Universitet. Til daglig er hun ansat som Kulturmødeambassadør hos Grænseforeningen.

 

Khadija
Alaa Abdol Hamid spiller tanten, der både bagtaler og har en enorm apetit for at bestemme i sin brors hus. Til daglig arbejder Alaa som projektleder i Dansk Flygtninge Hjælp og studerer til Cand. Negot i Arabisk på Syddansk Universitet i Odense.
Onkel Hussain

 

 

Amir Hussain spiller Onkel Hussain, der er familiens overhoved. Han er kendt for at være kendt men har ikke altid ordet i sin magt. Til daglig arbejder han på sit speciale på Negot studiet på Syddansk Universitet. Han er ved at etablere sig som selvstændig.

 

Maria
Sally Issaoui spiller datteren Maria, der må kæmpe en hård kamp for at overbevise sin familie om, at der ikke er noget i vejen med at studere noget andet end medicin. Den største kamp er desuden om at få lov til at studere i USA. Til daglig går Sally i gymnasiet.

 

 

Mona
Fatema Abdol Hamid spiller datteren Mona, der er den yngste i familien. Hun kan tit have svært ved at holde på en hemmelighed og kommer ofte til at sige det forkerte på det forkerte tidspunkt. Til daglig går Fatema i 8. klasse på Munkebjergskolen.

 

Jan Foss
Jan Foss er skuespiller, instruktør, underviser og forum- og kommunikations-træner. Han var desuden mangeårigt medlem af det, der en gang hed  Teater Gadesjakket. Jan er stifter og medlem af Teater Nu (www.teaternu.dk) og af 5240 Act Now. I 5240 Act Now agere han som instruktør, spiller og koordinator.